Procog är ett företag som arbetar med professionell kognitiv inriktning och bedriver kognitiv beteendeterapi, handledning i kognitiv beteendeterapi och konsekvenspedagogik. Jag erbjuder kognitiva program för grupp om hur man hanterar vardagen genom kognitiv färdighetsträning.

Till Procog kommer klienter och kunder både från socialtjänsten, kommunen, landstinget och privata företag, och enskilda personer.

Procog är ett terapiföretag som drivs av mig, Thor Hanson, sedan mitten av 1990-talet. Jag är legitimerad kognitiv beteendeterapeut, utbildad vid Kognitiva institutet, Sabbatsbergs sjukhus.

Företaget är kvalitetssäkrat enligt Socialstyrelsens riktlinjer. Procog är auktoriserat i Svenska föreningen för kognitiv och beteendeinriktad terapi.

Från början är jag socialpedagog med inriktning på konsekvenspedagogik. Från mitten av 1980-talet arbetade jag med terapeutiskt arbete och vägledning, enskilt och i grupp, som anställd vid socialtjänsten i Stockholms kommun, Stockholms läns landsting, Katrineholms kommun med flera.

Procog ingår i ett nätverk och delar delvis lokaler med andra professionella, bland andra sjukgymnaster och andra kognitiva psykoterapeuter.

 

För mer information eller tidsbokning kontakta Thor Hanson på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller ring 0722-335214

 

 

© Progoc. All Rights Reserved.
Free Joomla! templates by Engine Templates